När man jobbar riktigt hårt för och med något är det otroligt viktigt att någon uppmärksammar det och ser det faktiska resultatet.
Även om det i mitt fall genom alla år varit svårt att sätta fingret direkt på så är det så viktigt för mig att få den feedback jag som precis alla andra förtjänar som utfört något med hela sitt hjärta och själ.
Ska ärligt erkänna att det är en ny upptäckt hos mig själv.
Jag är den som normalt alltid serverar de här positiva orden lite här och lite där varje dag. På så vis har jag också gett mig själv den här klappen på axeln, men efter mötet med min chef och diverse andra kollegor de senaste dagarna inser jag hur otroligt stolt och glad jag känner mig både över mig själv och dem!!
Jag har hamnat något så otroligt rätt.
Allt jag jobbat hårt och verkat för verkar ha gått rakt in till dessa bestämmande personer med!
Jag är så stolt, jag är så glad!
Visst, semester behöver jag också såklart, men redan efter dagarnas möten har jag kommit på mig själv att skissa på nya utmaningar och möjligheter för mig och barnen som jag tänker genomföra så snart skolan är igång igen..
Galet, kanske?!
Fast samtidigt visar det ju också hur mycket jag verkligen trivs i min roll som Ms.Bubble på
Internationella Engelska skolan i Sundsvall 🙂
I Love it!!
I’m Proud 🙂

20130619-170126.jpg

20130619-170138.jpg

20130619-170212.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *