Hur besvärligt det än kan kännas stundtals så är det bara upp till var och en hur och vad man väljer. Att skapa lycka för sig själv det är det ingen annan än just personen själv som kan göra. Vist, med yttre omständigheter i form av hjälp i positiv anda blir det hela såklart mer lättjobbat.
Oavsett vad man väljer, hjälp eller inte så är det jag själv och ingen annan som är ansvarig och bestämmer.
Jag skapar lycka för mig själv varje dag numer.
Älskar att finnas i ett positivt flow. Ger så mycket med energi tillbaka som jag så väl behöver massor av just nu.

Dagen startade även i dag tidigt för mig.
Inland önskar jag att det funnits en robot som kunde kliva upp lite före mig. Skotta av lite på gården, skrapa rutan på bilen och förvärma motorn lite på morgonen då det ofta är full fart för mig och barnen.
Sedan när man klivit upp och är igång är det sällan några problem. Har ju gjort detta några år numer:-)
Allt flyter på. Sonen hade tidig samling inför bortamatch i Sollefteå.
Efteråt blev det lite fotojobb i bästa Camilla Abrahamsson’s (MittEvent) fotostudio. Har ju ett tidningsprojekt på ”G”
It’s never to late to Shine.. My friends.
And don’t forget:
Everyone create their own Happiness!

20130202-230628.jpg

20130202-230649.jpg

20130202-230709.jpg