Hade kommit långt i förhandling angående en ide´ med ett fotbollslag. Då spelande i högsta ”ligan”. Detta är ett år sedan. Nu lite mer fokuserad och framförallt strukturerad angående hur ett samarbete skulle kunna tänkas se ut. Hade lunchmöte på min arbetsplats med Patrik, en kille som fanns med i truppen som lagkapten under de år jag drev Träningsverket. Det är flera som är inblandade nu som också fanns med då. Det skulle vara så roligt om man kunde få till något denna gång med. Sisådär tio år senare:-) . Mattias Nylunds gäng har jag fått ett första uppdrag tillsammans med några onsdagar framöver. Super kul och som sagt förhoppningsvis en del av en helhet. I dag spånades det också lite angående ideér att få besök på skolan av fotbollsidolerna. Om det presenteras på ett nytt och lite roligare vis. Hoppas verkligen på forsättning följer för det vore så roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *