Visste inte vilket ben som skulle fungera för att ta mig ur sängen idag. Tog ca. en timme till innan jag hade klurat ut det. Träningsvärk som räcker och blir över till några till kan jag kortfattat säga. Väl igång efter segaste starten på länge blev det tillslut ordentlig action. Fotat tillsammans med min dotter för mamma/dotterevent jag klurat på ett tag, lite profilfoton som jag nu precis  skickat till Kropp o Själ samt Bubblan foton för kommande barn event. Ja det blev en hel del på en halvtimme i bästa Camilla Abrahams studio. Jag verkligen stormtrivs med den människan, tur jag har som ska få träffa henne igen nästa lördag. Så enkel, rolig och superduktig är hon. Med henne vill man ju bara fota mer och mer och mer när man är i gång. Hon ingår i ett event företag numer som projektledare och delägare..”Mitt Event” får ni ha lite koll på framöver.

Eftersom både dottern o jag har en grym träningsverk så bestämde vi oss för att ta tag i detta påriktigt nu. Vi hamnade på Sensia och spontant blev det ett BodyPump pass. Ebba var imponerande duktig,  stark är hon dessutom. Träningsvärk., ja det får vi nog fortsätta att räkna med några dagar:-). Innan jag åkte ifrån Sensia hann jag också med att boka en av grupptränings salarna inför onsdag. Fick under dagen roligt uppdrag från GIF Sundsvall. Skjutsade hem min prinsessa till pappa på Alnö, men innan blev det lite inköp på Willys inför i morgon. Ska ju ha lite aktiviteter på skolan i morgon eftermiddag/kväll.Detta kändes som en väldigt effektiv och händelserik  dag så långt. Fast innan jag hämtade sonen o J på jobbet så träffade jag också en gammal go´ kamrat på IKEA. Knepig fika date,,,jag köpte med kaffe som vi drack medan det tokshandlades köksgrejer. Jag har nog aldrig skådat något liknande. På en kvart var vagnen överfull och lagom till stängning betalades det och packades i 6 stora kassar. Ja min vän..A-M, det ska vara du till det.

Ligger här  i soffan och förundras över  hur en så otroligt seg start kunde förvandlas till en så händelserik dag. Finns viljan och kraften, ja då kan man nog göra det mesta tänker jag!