Näst sista dagen på året, snart första dagen på ett nytt årtal.
Ligger fortfarande kvar under täcket och funderar på vad man ska hitta på imorgon,nyårsafton.

Barnen ska vara med sina kusiner, det brukar dom vara fast tillsammans i fjällen. Nu blir dom hemma i huset på Alnö.
Roligt med traditioner, ja när dom känns bra!
Själv kommer jag inte ihåg vad jag gjorde förra året..
Året innan vill jag helst glömma, men det var så speciellt så det blir svårt att förtränga.
Det var det år jag helt firade på egen hand.
Visst, jag har verkligen inga problem med det här att vara ensam men när man tror man tillsammans med någon planerat något och man samma dag, nyårsafton 2010 insåg att ingenting blir som man tillsammans bestämt..hmmm..
Ja då blir det lite jobbigt läge eller mer liknande dålig film.
Dessutom under period när närstående var väldigt sjuk.
Ja det är svårt att glömma sådana tillfällen.
Stryka streck och gå vidare, det är något man kan göra och det har jag helt klart gjort. Självömkan fungerar inte i långa loppet. Man blir inte så rolig för varken sig själv eller andra av att befinna sig i det tillståndet.

Så skönt att så här dagen innan nyårsafton 2012 inte ha något direkt bestämt och ändå känna sig lugn. Ensam blir jag ju iallafall inte, något jag numer ALDRIG känner mig orolig för. Vi skulle åka hemöver igår men ångrade oss i sista stund.
Därav ingen ny planering.
Kanske blir det fjällen? Några nyvunna vänner för mig ska spela där..
Finns det rum kvar i Kittelfjäll så drar vi dit:-))
Kanske redan i kväll..
2012 blir ett bra nyår oavsett vad som händer.

20121229-120004.jpg

20121229-120029.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *