Det sägs att tiden går fort när man har roligt. Att det gått över ett år sedan min farmor lämnade oss är inte ett dugg roligt, men fort har det gått..alltså detta år.

Någonstans kanske det till slut också blev lite glädje. Så som man också säger: Från det onda föds det goda. För mig stämmer det så bra. Det är när man befinner sig just där och verkligen ser sanningen, hur man lever i stunden och vad som finns en nära när man har det som mest jobbigt. Att dessutom i det ögonblicket ta ”en gång för alla” beslut för sig själv, att defenetivt sätta stopp för det dåliga i sin tillvaro är rätt tufft just då, men så befriande och otroligt skönt just här och just nu.

Såklart jag sörjer din frånvaro min finaste farmor. Du öppnade verkligen mina ögon påriktigt och förklarde för mig lite mer vad meningen med samvaro egentligen är! ! Hjälpte mig att se och till och med bryta ett så dåligt mönster. Tänker på dig varje dag. Extra mycket just idag när din och farfars fina gård nu blev såld tillslut….

Tack för allt du gett och allt du lärt mig/oss 799finaste du!