Tiden går vansinnigt fort,dagarna bara rasar på. Inget man bara säger utan att mena direkt. Det kan nog de flesta skriva under på.
Jag har en tendens till att bara komma på en massa saker när allt bara flyter på så där förträffligt som det faktist gjort ett tag nu. Jag tycker  i ärlighetens namn om att ha mycke’ pyssel och projekt på gång. Det ena skapar  det andra.
I eftermiddags var jag hemma hos ett par som jag kommer att köra personlig träning med. Så inspirerande och så kul. Älskar det jobbet,älskar nya utmaningar med taggade och härliga människor. Lika mycket som jag stortrivs med min huvudsyssla. Inspiratör på heltid för en mängd barn och ungdomar.
Mitt i denna ”snurr’ blir man ju också ständigt påmind om hur skört livet också kan vara.
Nära och kära drabbas av sjukdom, plötsliga naturkatastrofer, direktsända Galor som mer än mest påminner om hur viktigt det är att vara glada för det vi har och att vara rädda om varandra just därför.
Svårt ibland när allt som sagt bara rasar på i ett nästintill okontrollerat tempo.
Så glad att jag just här och nu sitter i bilen påväg bort för lite miljöombyte. Känner att jag behöver några dagar till att bara få landa, andas ny kraft och bara få vara.
Super skönt och väldigt nödvändigt.
På lördag kör jag en inspirationsklass och sedan flippar jag ut i fotodtudion med Strömsunds fototjejerna. Det är en lördag jag ser framemot. Roligt och energigivande,inget direkt uppstyrt.
Massa tid till att skriva, det ska jag roa mig med från och med i morgon
🙂
Trevlig Halloween helg. Glöm inte att skapa lite tid för eftertanke…

image

image