Vad lätt det är att skapa sig vanor. Tänker nu för mig själv hur tråkigt det känns att inte få åka tillsammans med dottern till Birsta City i morgon. De två senaste söndagarna har vi nämligen spenderat några timmar där, men i morgon åker hon tidigt i väg på gymnastiktävling med sin trupp. Våran ”söndagsbirsta” tripp uteblir alltså.
Vi har båda gångerna åkt dit med hennes fina bil. Efter mycke tjat fick jag köra den ner. Hur kul som helst. Kan knappt förstå att min tjej blivit så stor.
Väl på BirstaCity har vi mest strosat runt. Man behöver inte nödvändigtvis shoppa även om det också kan vara roligt emellanåt. Fikat det har vi däremot gjort båda gångerna. Sist stötte vi på mamma(mormor) utanför Lindex. Ren slump som slutade med gratis fika innan Ebba skjutsade mig hem igen.
Nästa vecka blir det minst en tur till Birsta City med Ebbas bil, för då har ju både jag och barnen höstlov
🙂
Laddar för det..

image

image

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *