Kan säga att jag mer än mest överaskar mig själv varje dag. Engelskan blir nämligen enklare och enklare att hantera.
Fortfarande behöver jag verkligen lära mig att prata bättre men känner att det sätter sig mer och mer som sagt för var dag som passerar. Detsamma känner nog de yngre barnen,de snappar upp det nya språket så snabbt.
Jag är såklart som svensk anställd på skolan för att just prata svenska. Mixen med övriga i teamet blir toppen. Inte ovanligt att det blir ”språkplumpar” för min del kan ni ju förstå. Det händer något varje vecka.:-)
Senast blev det lite tokigt i helgen då vi alla var i Stockholm.
En av de kanadensiska lärarna var på mitt rum innan middagen och passade på att platta håret medan vi surrade.
Plattången hamnade på min säng tillslut och glömdes där.
Dagen efter när jag skulle meddela henne det så sa jag:
-you have forgotten your STRANGER in my bed..hihi
Skulle såklart vara STRAIGHTENER.
Jag menar det är en viss skillnad med att ha någons plattång i stället för någons främling i sängen.
Ett skratt förlänger livet så det är nog bra med mina plumpar lite nu och då:- .
Mina arbetskamrater blir förmodligen långlivade.

image

image

image