Behövs så lite för att det på något vis kan bli och betyda så mycket. Dessutom behöver det inte vara svårt, snarare tvärtom.

Så otroligt tillfreds i min ändå nya roll men som jag någonstans så innerligt och länge drömt om att få ha. Äntligen känner jag mig så otroligt förstådd. Allt jag står och verkar för kommer till sin rätta. Växer mer än mest för var dag som går med min uppgift. Finns inte en dag som är den andra lik  förutom timmarna på eftermiddagarna.

Ju mer jag flippar ur och ställer i ordning desto mer uppskattas jag och det är för mig helt nytt. Här behöver jag inte hålla igen på något sätt:-)

Uppmuntran och får kred är något alla människor behöver. Det är viktigt att ge men lika viktigt att ta emot.

I morgonbitti drar vi hela gänget till Stockholm på konferans och nästa vecka  är det dags för hälsovecka. Som jag har längtat. Stolt att få göra detta i skolan. Unik och skräddarsytt koncept!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *