I väntan på duktige kocken blev det god mat på restaurang Invito -sundsvall. Två för mig alldeles nya vänner blev sällskapet för kvällen.
Som jag alltid säger..vad härligt med nya bekantskaper. Adam, trevlig kille med ursprung från Canada, fast till hälften indian. Så glad att ha en så trevlig arbetskamrat. Också  fina Guler med ursprung från Turkiet. En ny kamrat jag finnit genom hennes son. En pojke jag träffar en del efter skolan.
Tack för ikväll…Häftigt med olika kulturer och nya människomöten. Viktigt att ta sig tiden till att njuta av livets goda!

image

image

image

En tanke på “Skön kväll..”

  1. Hej Anneli, jag måste bara säga en sak om dig, när jag såg dig i sundsvalls nyheter härom dagen, i en annons om hjälp till pt-träning, men det var inte just det som var meningen i denna annons utan bilden på just dig anneli, som jag sa för mig själv…va fan gör hon där, men såg då sen att det stämde ju inte med namnet i fråga, utan det är en kvinna som är precis-lik dig på pricken, som jag hade kontakt med i L A i santa monica-californien i går redan 2012-10-16, men tränar mer som martial arts, typ kungfu/kampsport och liknande självförsvar, jaja, så nu vet du det, mvh martin…

Kommentarer är stängda.