Från att det varit rätt trögt på många fronter så faller verkligen allt på plats. Hänger knappt med. Kommer på mig själv att jag inte tänker efter så mycket,
”go with the flow” och jobbar  därefter.
Så härligt att möta så många människor på en och samma arbetsplats som verklign är där för att dom i grunden står för samma/ lika grundvärderingar. På en plats där positivitet och energisprudel flödar mer än inte alls existerar eller enbart levereras från ett fåtal..
Ändå kan jag säga att när det är så många nya intryck att smälta, så många tankar på projekt jag redan i mitt huvud  börjat komma   igång för skolan på olika sätt så blir man rätt slut.
Trött och slut på ett bra sätt!
Ett tips när man känner så, ja som åtminstone fungerar för mig är att byta miljö för en stund. Behöver inte betyda att man åker bort. Kanske ibland handlar om någon endtaka timme då man kanske tar tillfället i akt och motionerar eller för en dag förflyttar sig om man nu har möjlighet att ta sitt arbete med.
I dag gjorde jag både och..
Åkte till Strömsund klev upp i god tid och har fått massor gjort. Skrivit, punktat ner och fått bitarna från veckans nya pussel lite mer tillrätta. Lugnat kaoset i huvudet lite.
Dessutom har jag passat på att tillsammans med ”Birsta Anna” rensat skallen med skön utomhusträning.
Så nu är jag åtetigen pigg för lite mer kreativt arbete.

image