Så himla glad att jag tillslut beslöt mig för att haka på till Blåsjön. Hade  egentligen helt andra planer! I min fantasi var jag för första gången på många, många år någonstans i närheten av hemma, alla tillsammans som en ”hel” familj firande tillsammans med mina vänner som jag saknat massor..
Jobb för mitt fina sällskap satte stopp för de drömmarna, ännu en gång fick jag klart för mig att det bara var att anpassa sig… Så otroligt glad för det just här och just nu, kunde inte på något sätt fått en bättre midsommarafton på hemmaplan än den jag upplever i stunden just nu i skrivande stund!
Sonen och nyfunnen vän till honom från Ö-vik är dessutom med..bara min prinsessa som saknas, men hon var också på gång att följa med tillsammans med en kompis, tyvärr ändrade planer för hennes vän och därför valde hon också att bli hemma, men vet att hon har det bra med sina kusiner i stugan nu:-)
Härligt att känna sig tillfreds, härligt att få smak av det goda i livet..
Fortsatt trevlig midsommar önskat jag,
Lilla Plupp med sällskap från Blåsjön

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *