Jobbat rätt intensivt på massor av olika skolor en period. Har varit jätte roligt men eftersom jag är rätt van att kunna fixa med mitt egna också, har nästan alltid  lyckats kombinera mina sidoprojekt med mina ordinarie arbeten rätt bra nämligen, så har  det under den här jobba på skolaperioden inte hänt så mycket vid sidan av, inte  så mycket som jag skulle vilja.  Tidningsprojekt, bokskrivande, eventplanering, bloggande ja  precis allt har fått halta och vänta lite. Happiness har nu sommarlov så där märks det ju inte av förutom att jag brukar ta och samla i hop oss lite då och då även under sommaren. Inte alla i helgrupp samtidigt, nej någon eller några per tillfälle.

Idag äntligen fanns det  samanhängande tid för det i flera timmar. Jag bestämde mig rätt snabbt för att planera en överdagen resa till Stockholm med min vän Daniel i Happiness.
Allt har gått enligt planer. Jag sov hos Daniel i natt, han bäddade ner mig på sin soffa (hihi) Tåget lämnade centralstationen redan kl. 5.00 så jag tyckte det kändes smidigt att åka från samma ställe så tidigt.
Jag sov som en prinsessa, några timmar bara i och för sig  för jag hann ju med att svänga runt på Ånäsparken också, dans till favobandet Shake kan man ju gärna inte missa. Ska medge att jag inte var allt för pigg när alarmet på mobilen ringde 04.00..
Lite kallvatten i ansiktet och sedan så var man dock lite mer redo 🙂

Innan klockan två idag hade vi träffat på ett flertal av mina vänner i Stockholm. Vänner som på olika sätt är, eller varit och kommer att vara inblandade i mina olika projekt.
Eftersom Happiness är en stor del av mig , pratar alltid och beskriver våra upptåg för mina vänner så  tyckte jag det kändes roligt att just åka runt med en av mina Happinessvänner och säga hej!
Idag hann vi alltså massor. Gick och åkte tunnelbana mot alla håll och kanter.
Vila det fick vi göra några timmar på plattan, sköna beachstolar stod uppradade också på tåget hem förstås.
Daniel hann också med att köpa presenter till både sig själv och fästmön. Dessutom en flagga som skulle vara norsk blev visst en dansk, men när Daniel insåg det lilla misstaget när vi satt på tåget var han snabb att säga:
– Gör ingenting, Norge och Danmark ligger ändå rätt nära varandra så det här med rätt eller fel flagga kvittar.
Tror han tänkte, ”same-same but a little bit different”!
Störtskön inställning. Happiness mentalitet om något 🙂
Tack för i dag tack för en underbart HAPPY dag. I morgon väntar fotbollscup i Hudiksvall med sonen..
Åker tidigt, första matchen är redan 8.00
Utan att veta allt för säkert, men somnar nog rätt snabbt ikväll jag…

image

image

image

image

image

image

image

image