Brukar för mig själv och till mina nära ofta säga att det förmodligen finns en morot tryckt på min panna. Har på något vis hamnat i ett hälsofack 😉
På sätt och vis är det ju också verkligen så, men det betyder ju inte att jag som många andra kan njuta av ett glas vin eller två någon gång emellanåt. Långt mellan gångerna det blir det, men händer  som sagt det gör det.
Igår var det dags. Tänkte att nu öppnar jag en dunk vin och bjuder på till maten. Alltså jag är totalt värdelös på det här med vin. När jag köper vin på flaska så gör jag det alltid på utseendet av ettiketten. Färglada eller rena och stilfulla har jag fastnat för, flaskor med KRAV eller rättvisemärkning av något slag står också  för mig högt i kurs.
Igår var det en vin på tetra som jag alltså tog fram från min gömma.
Jag var den som smakade först. Smackade lite sådär dom jag sett andra göra och konstaterade rätt påengång att smaken var väldigt skum, rätt rökig..hihi, vi kollade bästföredatum och där
Stod 2007 🙂
HeHe,  det är ofta fest i mitt hus!
Fröken Morot med popcorn o juice är nog mer jag det 🙂

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *