Gårdagen som för mig startade lite tråkig och trisst blev när jag tänker efter och summerar så här i efterhand en riktig superdag 🙂
Eftermiddagen bjöd på många trevliga överaskningar.
Min PT-timme med Hagos exempelvis. Vi var nog rätt överens om att det blev ett riktigt superpass med överlägset flow från början till slut. Hur skönt dom helst. Ska medge att jag redan nu har känningar i kroppen lite här och lite där. Massa sköna och nya styrkeövningar lurade jag in och som vanligt svarade han bra på träningen. Kul att både se och följa utvecklingen. Hoppas det fortsätter i denna positiva riktning.
Blir verkligen själv taggad av denna timme och som sagt, det känns i kroppen 🙂
Fortsatte dagen med en eftermiddagsfika hos min gode vän Daniel. Så mysig stund att jag bestämde mig för att ’kidnappa”med honom till min mamma och pappa en stund där det bjöds på middag. Skönt att komma till ett dukat bord och  med trevligt sällskap..
Kvällen var inte slut där, nej fortsättningen blev en riktig nostalgitripp som är en alldeles egen historia i sig. Skriver om den i morgon, nu är det tack o go’natt. Snart ringer väckarklockan för heldagsarbete på skolan.
Finaste drömmar till alla.

image

image

image

image

image