Oj vad det är svårt att pussla till kvällarna och få det lite halvnormalt kring tex. middagarna. Aktiviteter som ständigt och jämt löser av varandra på både gott och ont. Självklart glad att ha barn som brinner för det dom är intresserade av. Det sköna är att onsdagar har alltid varit dagen då alla samtidigt
(inklusive mig) varit aktivitets fria efter skolan. Förutom från idag när sonen drog igång sin fotbollsträning på riktigt ,  men vi lyckades ändå få till en familje middag. Min pappa kom också på besök, mamma är på golfresa med ett gäng damer. Alltså, varför gör man inte så här alla tillsammans oftare? När man har varandra ska man ju vara med varandra och svårare än en mitt i veckan middag tillsammans behöver det ju inte vara! Go’ natt alla vänner. Somnar tillfreds och proppmätt!

image

En tanke på “Enkelt vardagsmys…”

Kommentarer är stängda.