Har i tanke och lite handling roddat med mitt bokprojekt riktad till målgrupp ungdomar. Känns för att vara jag en hel evighet, mer än ett år faktist. Glad för det. Landar och sjunker in, lite som mognar allteftersom. Smakar lite fram och tillbaka på detta för mig känsliga och uninka projekt. Såklart jag lagt väldigt mycket av min tid  och  tankekraft på denna inspirationsbok i Framttidsgala anda, men det spelar sällan någon roll och ingenting jag värderar på det sättet  när jag verkligen på riktigt brinner för något.” Tid är pengar”  uttrycket känns långt, långt borta då kan jag bara konstatera.  Gäller bara att ha den här fingertopps känslan så man inte brinner upp.
Brukar klara mig och där tackar jag återigen mitt sätt att ändå hyfsat sköta mig och inte tulla på min livsfilosofi  allt för mycket.

För ett halvår sedan lossnade det rätt ordentligt. Insåg att det här med att skriva en hel bok kanske blir lite för mycket för mig. Hade några personer inblandade men som också kände att projektet just här och nu blev för mycket. Så skönt när människor säger ifrån, annars vet man ju inte och kan heller inte välja vägar vidare. Så tacksam och glad att hittat personer i min närhet som verkligen ÄR  på riktigt och med det menar jag just: säger ja när dom verkligen menar det och nej när det inte är ok.  Det bringar respekt och trygghet. Min Johanna är ett perfekt exempel på en sådan vän och arbetskamrat, inser att det är därför jag tycker så mycket om henne i ALLA kategorier.

Som sagt, det lossnade rätt ordentligt på bokprojekt fronten för en tid sedan. Blev kontaktad av  frilansjournalist Mia Berg och  ett repotage som publicerades i tidningen Leva PS ledde till att vi i dag drog iväg till Stockholm. Dags för att sätta de första texterna, Mia ska författa min bok 🙂
Tidigt tåg till Stockholm, fick det bli för  intervjumöten  med en hel del profiler för boken.
Detta känns lyxigt, känner mig påriktigt stolt. Fast jag vet också att jag jobbat o jobbar hårt för detta.
Spännande fortsättning följer..

image

image

image

image

image