Så äntligen! Som jag har längtat, Happiness första riktiga träning 2012. Visst, det här breaket jag gör några veckor sommar o juletid är nödvändigt. Inte för att jag på något sätt är leds, nej men tröttheten kan däremot i bland smyga sig på och då
är det såklart nödvändigt. De här viloveckorna ifrån varandra, eller vad jag ska kalla det är också nödvändiga för att påvisa hur mycket de här mötena söndag efter söndag betyder för mig tillsammans med gänget. Längtar ju så
man håller på att spricka! Så är det väl
med det mesta här i livet. När det rullar på och det inte görs några större förändringar ja då blir det ju lätt till en vana som bara ” är” och består. Med breake av olika slag, förändringar lite nu och då får ju en att liksom att vakna till, fundera och koppla på lite känsla. Skillnaden kan ju vara avgörande! I fallet Happiness och mig har det i tolv års tid aldrig någonsin funnits någon tvivel efter några veckors ledighet, nej kikar just nu på klockan som slår närmare och närmare klockslaget för Happiness första träff år 2012 🙂
Har dessutom så
många roliga nya event och uppdrag att presentera för gänget i kväll..
RESPEKT i alla väder!

20120122-164653.jpg

En tanke på “Äntligen Happiness..”

Kommentarer är stängda.