Börjar nu känna att det är skönt igen. Åtminstone för en dag eller två att byta miljö. Semester har jag väl aldrig ogillat på bortaplan, men vardagen och jobbet har under det sista året inte flyttat utanför Sundsvalls o Timrås gräns, inte mer än nödvändigt. Så har det ju också varit en fem års period när jag ständigt varit pendlande varannan vecka. Kändes tillslut tillräckligt och nog. Har ju alltid gillat de båda hemma orterna med omnejd, så det är ju dags att rota sig på riktigt kan man ju tycka 🙂 Detta år som sagt på hemmaplan har varit otroligt nyttigt och lärorikt på många sätt och vis. Helt plötsligt har det funnits massor med tid till att landa mellan alla jobb och projekt men framförallt till att upptäcka nya möjligheter och att knyta kontakter i min närmiljö. Vissa saker tar man ju bara för givna när det tuffar på och har man inget att jämföra med så är det ju också näst intill omöjligt att reflektera.
Men så har jag nu alltså börjat ta klivet utanför igen då, fast stegen är nu snabba och effektiva. Principen iväg och snabbt tillbaka gäller. Njuter i fulla drag av det upplägget. Känns som om jag kommit i takt och funnit min melodi igen!

20120118-152044.jpg