Ja, fy för lögner..vart går gränsen? I min värld ingenstans!! Därför är det ju bäst att undvika dom. Ja både lögnerna och lögnarna! Hmmm…när man läser runt vad många skriver så är det ett ämne som just många känner sig vid men på olika sätt!
Mycke’ snack o liten verkstad sägs det…det tror jag är så sant som det var sagt!
WOW vad många som vet hur det borde vara, men lever efter det? Inte ofta, är min personliga åsikt! Hmmm…kanske just för att jag är i Happinesstagen så mycket nu som jag blir påmind om hur det borde vara.
Ja det är dags för ett skolbesök tillsammans med bästis FlexBert!!
Det är mina vänner som till ett hundra procente menar och lever efter sitt ”grundbudord”(som Daniel, Happiness så fint sa) RESPEKT!!
Jag trivs verkligen i ärliga människors närvaro! Lär mig varje gång vi ses något nytt.
Mer Happiness till världen:)
Skulle vilja göra sååå mycket mer kring detta arbete tillsammans med bästa Happinessvännerna!
Visst…jag är inte Guds bästa barn i alla lägen, men jag ljuger och beter mig inte oschysst medvetet iallafall..
Verkar vara en god merit i dagens stundtals lite förljugna samhälle.
Nääää ni mina vänner…säger som jag brukar:
Mer Happiness till världen!
Följ gänget på Happiness

20111213-002759.jpg