..var bara sååå tvungen att få sätta mig på tåget, bryta vardagen, förena lite nytta med nöje..
Tycker nämligen att det är otroligt skönt att sitta o bara vara några timmar,hänga med i det tuffande tempot och helt enkelt inte behöva göra någonting..hmm ja i normala fall ja, nu är läget lite speciellt och annorlunda. Inte många dagar kvar nu nämligen till våran stora satsning på Tonhallen. På söndag är det dags..såklart massor att sätta så här dagarna innan, ja så idag var denna resa mer nödvändig för den sakens skull!
Det är en skön arbetsplats det här med tåg..
Ja jag får verkligen
massor gjort när jag är på det humöret!
Att jag dessutom har möjlighet att de tillfällen jag åker till Stockholm få möjlighet att dansa med ett riktigt proffs känns ju mer än mest världsbäst!
Torgny Lindbäck..ja en av de här duktiga man kommer i håg från tiden då jag själv var tävlings aktiv i Rock’ n roll..för 15 år sedan slutade jag med mitt tävlande, med mitt tränande också, ja iallafall i den dansdiciplinen..hade ju min Ebba i magen, svårt att kastas runt, flyga o fara hit och dit då..
Skorna åkte alltså av för en stund..ja för 15 år:)
Ja så nu är det ju lite av en dröm..ja få göra något igen som man egentligen inte var färdig med.
Har sagt det förr, säger det igen…dans är en sådan otroligt bra träning!
Jag är helt slut nu när jag sitter på tåget och åter ska tuffa hemöver!
Så nöjd, så glad! Nyper mig i armen varje gång för det här är verkligen världens dansdröm
för mig!
Torgny Lindbäck..ja det vågade man ju inte ens tänka för 15 år senan!
Sån grymt duktig o erfaren dansare..
Jag lär mig verkligen massor, träningsvärk får jag dessutom..det gillar jag!

20111130-192824.jpg

20111130-192845.jpg