…ja utifrån rätt mycke’ tråkigheter på nära håll har jag nu bestämt mig för att börja kolla framåt. Dåtid är dåtid..ingenting man kan göra något åt, det är ett faktum…nu är nu, och släpper man tankarna på igår, förra året osv..och är i själva här och nu stunden…ja men då kan vad som helst hända i framtiden 🙂 Ett öppet sinne tillåter ju massor med nya möjligheter!
Det var precis i en i en sån tankestund som jag bestämde mig..ja jag bara kände att nu har jag inte plats för mer tråkigheter, några dagar efter att
min finaste farmor lämnade livet här på jorden bestämde jag mig för att återigen ta tag i saker som gör mig glad och ger mig något. Nu pratar jag inte pengar..nej vinster på helt andra plan!
fredagen den 23 september åkte jag till Tonhallen , sagt och gjort..
Det blir en Happiness Christmas show där den 4:e december!
Det kommer att bli en show full
Med glädje, respekt, kärlek o värme!
Den dagen kommer att symbolisera så mycket för mig!
Känns helt rätt, ja nu är stegen framåt igen!! 🙂 och det känns så rätt det här faktist, just här och i ögonblicket nu..
Var rädda om varandra!

20111002-121347.jpg