Den 20 juli firade vi dig på din stora dag! Ja du fyllde 89år…piggare, finare och fräshare än någonsin! Du riktigt strålade min vackra farmor!
Precis på dagen, 20 september, alltså två månader senare, bestämde du dig för att dra ditt sista andetag och därmed lämna detta liv!
Ett långt och otroligt rikt liv! Rikt på så sätt att du gett oss alla nära och kära, släkt och vänner så otroligt mycket!
Tänk min farmor vad jag ALLTID varit så stolt när jag mött människor som tagit körkortet hos dig och farfar.. jag har träffat så många olika människor i alla möjliga o omöjliga sammanhang, och alla pratar om dig med en sådan otrolig värme! Ja min farmor, du är och har för mig alltid varit så speciell…så god och så genom vacker! Ja genuin o verkligen en på miljonen! Aldrig ett ont ord, så mycke’ humor, glädje och massor med skratt!
Ja så minns jag dig, nu och för alltid!
Tänk i torsdags när du slog upp de vackra ”ekorrögonen” tittade på
mig med med samma ärlighet o uppriktighet som alltid och frågade:
Har jag varit snäll nog??
Å farmor min farmor…JAAAA..
Du har varit den finaste och bästa farmor o medmänniska/kamrat man kan tänka sig!
Farfar lämnade oss för massor med år sedan…vi har vinkat många gånger till honom innan vi lagt oss för att sova minns jag som barn när jag övernattade hos dig!
Vet du, nu när jag vinkar så gör jag det själv innan jag går och sover, men nu vinkar jag till två fina människor som tillslut hittat tillbaka till varandra! Så känner jag, det känns så bra och så fint!
Äntligen får ni mötas igen..som ni har längtat efter varandra. Vad vet man…men tanken gör mig i stunden varm och glad på något sätt!
Go’ natt min farmor och farfar…
Vila i Frid
Finns i mitt hjärta föralltid!

20110921-192100.jpg