..alltså snacka om att jag haft ett av mina mest givande möten för några dagar sedan…Timrås näringslivs kontor, entreprenör Timrå…Terminalvägen 10, säger det er något?? Nej det är väl inte så att man vet o bryr sig om det kanske, men det vill jag lova, är det någonstans jag på något sätt ser mig kunna verka på ett vis och där jag verkligen vet att jag skulle trivas så är set just där, ja i det kreativt bubblande och positiva huset just i Timrå:)
Linda, hoppas du förstår och får höra vilken otroligt härlig och duktig tjej du är!! Så glad på ALLA sätt att jag fått möjligheten till att lära känna dig, din käre kollega Håkan har jag ju för länge sedan också redan fattat tycke för! Tusen gånger tack för våran långa och otroligt givande och superkreativa träff! Många tankar har redan börjat snurrat igång ska du veta:) vi hörs snart!!

20110813-225521.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *