Har några olika  hockey profiler med i boken, men har skildrat deras olika liv, ja följt med lite bakom kulisserna!

Har ALLTID haft ett gott öga till Timrå IK:s Pelle… Ja denne Mr. Hallin hamnar inte längre ner på min ”tycka om” lista när jag fick vetskap om vilken fin fröken han valt till sin livskamrat, ja numer har de hängt ihop Pelle och Emma  i massor med år, har utökat familjen sedan några år tillbaka med sonen Malte. Jag och Johanna träffade dom alla i nya bostaden! Oj vad jag gillar dessa människor! Det är så roligt med möten, inser vad nman får lära sig mycket om människor! Emma och jag har alltid känt varandra genom gemensamma bekanta…ja vi är uppvuxna i Bergeforsen också, men aldrig riktigt hängt ihop, men i morgon ska jag träffa henne på hennes jobb…och vem vet, kanske kanske vi finner varandra på riktigt nu så här efter alla dessa år. Jag håller tummarna, något jag verkligen mer än mest skulle vilja! Jag vet nämligen  att vi skulle klicka sååå bra, det är något man inte direkt kan ta på, men känner liksom i  luften!