Ingen kan göra allt, men ALLA kan göra något!! Tänk vilken sjuk värld vi lever i?! Oskyldiga människor drabbas ständigt på olika tragiska sätt…VARFÖR?? Det sjuka är att det HELA TIDEN….ja STÄNDIGT inträffar tragiska missöden att vi knappt hinner med att ”ta in”! Man mäktar knappt med att  att sortera bland alla tråkigheter….Håller för fullt på med att ägna tid åt mina hjärteprojekt Happiness o Framtidsgalan..och det bara slår mig, varje gång jag tar krafttag i dessa projekt ja lite mer än vanligt så finner jag anledning till att VERKLIGEN göra det ännu mycket mer och intensivare. Väldigt tragiskt egentligen, ja det betyder ju att det ALLTID händer tråkiga grejer som gör en påmind. Som sagt, ingen kan göra ALLT men vi kan verkligen ALLA göra något!! Vill verkligen passa på att ägna alla våra Norska vänner en extra stärkande tanke…hur mår alla anhöriga just här och just nu…ofattbart, fruktansvärt det som hänt!

Nej nu ska jag ta kraftag med min bok i Framtidsgala anda…vi MÅSTE tro på en bättre och vänligare värld…någon gång någonstans kanske, kanske…TACK alla fina som stödjer min tanke, ja för en drogfri och förhoppningsvis lite friskare värld !! Kanske lite mer glädje i våran vardag tillslut gör  att vi tänker o agerar med  mer glädje i våran vardag ??! Jag kommer ALDRIG någonsin  sluta tro!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *