Såklart solen skiner i dag, det är ju min  bästa farmors födelsedag!

Min farmor Vera, ja det är bland de finaste personer jag har i min närhet  utan överdrift!! Ja det är den mest godhjärtade o finaste väsen man kan stöta på. Hon är en sådan där fin mäniska som bara är och sprider godhet omkring sig. Kommer på mig själv massor med gånger, varför åker jag inte och hälsar på oftare? Det tar bara en timme att köra till henne….det finns ingenting att skylla på faktist! Men såklart märker jag med mig själv, ja när man inte riktigt fullt känner sig hel , ja då är det svårt att ta sig an mer saker än de som ska och måste fungera i sin närmaste och vanligaste vardag…det kan bli som tillräckligt och mer än nog ibland! Men kanske besök som dessa gör en mer hel i slutendan? Helt övertygad, så farmor…idag hänger jag med min mamma och pappa till dig.Ser framemot att grilla och äta tårta i massor!

GRATTIS bästa Krutgumman