Jaha så åker nästa fina vän i väg på härlig semester… Tänk vissa personer känns det bara som om man känt i hela sitt liv typ! Ja min fotograf (som jag numer alltid kallar henne) har jag känt sedan januari månad…ja hon kom in i mitt liv likt en skänk från ovan, i samma veva som jag bestämde mig för att få lite ordning o reda i livet, när jag tog tag i alla möjliga o omöjliga saker..ja hon kom med i paketet nystart!!
Egentligen var det en gemensam bekant, Agnes finaste FrökenFräken (butik i Skönsberg) som sökte mig i egenskap av personlig träning!!
Alltså känns som om jag är allt utom personlig tränare för dessa två fina tjejer…nej den biten sköter dom alldeles förträffligt på egen hand! Där är min tjänst helt till övers!
Camilla har också blivit involverad i samma projekt som mig..då det ör inte bara i mina Framtidshala o Happinessprojekt vi drabbas av varandra, nej nu är det även o Västernorrlandsgården’s anda…Har nu lämnat lite ostar från Rotsjögård och vinkat hejdå…nu åker fotograf Camilla med sin Doktor Patrik på romantisk segelsemester! Herregud så härligt..jag vill också det, ja åka på mysig o pysig semester..men då med mina barn 🙂

kram mina vänner,
Mys o Pys för mig också!

20110719-004822.jpg

20110719-004922.jpg