Häng med på en inspirerande träningsresa till fantastiska Costa Brava-kusten 17-21 september 2011!

Nu gör vi det igen! Maj månads träningsresa i samarbete med NextConnection blev en succé! Resan går återigen till det fyrastjärniga SPA-hotellet Silken Park Hotel San Jorge, cirka tio mil från Barcelona. Hotellet ligger vackert på höjden av en privat strand. Här finns allt man kan önska!
I priset för denna resa ingår 4 övernattningar, välkomstmiddag inkl. dryck, samt underbar frukostbuffé alla dagar. Alla träningspass enligt ordinarie schema – minst två träningspass per dag. Det finns möjlighet att boka personlig träning med Annelie på hotellets gym mot en extra kostnad.

 

Träning under resan:

Jag erbjuder er 2 träningspass per dag och för den morgonpigga startar vi dagen med en lång skön promenad längs kustremsan. Många härliga överraskningar i hälsans tecken! Mycket tid för att “bara vara” och njuta i stunden.

 

Exempel på dagsupplägg:

• Morgonpromenad kl. 7.15
• Frukostbuffé
• Stretch/Yoga på stranden kl. 9.30
• Avslappning
• Lunch
• Zumbainspirerad träning utomhus kl. 17.00
• Middagsbuffé