Klockan är 8.00…sitter nere på bryggan och avnjuter en härlig frukost..egentligen är den väl inte mer eller mindre härligare än vanligt, men mat smakar verkligen på ett helt annorlunda sätt ute tycker jag…
Så många fler sinnen kan kopplas in, ja om man väljer en plats som man verkligen gillar ja då kopplar man på kanalerna automatiskt..
Summerar samtidigt min föregående vecka, så mycket spännande och roligt har hänt! Ska fundera mer ja tänka till lite mer och sedan dela med mig om ni vill 🙂
20110625-084436.jpgJag har ALLTID som egen företagare och i den branch jag arbetat i satt midsommar som deadline för mig själv…
Ha jobbat rent ut sagt som en idiot för att få ordning på saker o ting, ja ”sätta” ALLT…pass, schema, höstens instruktörer, sponsorer för diverse event och så vidare och så vidare..
Ja så det är kanske inte så konstigt att jag fortfarande här och nu jobbat som en galning och jagat för att hinna färdigt…ja färdigt vad?? Förvisso…jag skriver på min livs drömbok, jag håller på att sätta i hop en tidning som jag när det på riktigt riktigt är dags, ska släppatillsammans med mina Happiness Vänner, min bästa Johanna Ehnberg och fotograf Camilla Abrahamsson varannan månad!!
…men när?? Ja tillsaken hör att det får bli lite som det blir, alla pusselbitar börjar falla på plats..men det viktigaste är för mig att verkligen förstå… Ja och jag tror faktist att jag börjat fatta: Det är inte försent att fortsätta att arbeta utan stress nu efter midsommar helgen med dessa känsloprojekt som de för mig verkligen är!
M

 

ina livs projekt som harmonerar med mina Hjärteprojekt Framtidsgalan och Happiness.
Jag kommer att göra det här, j

 

ag har mer än mest bestämt mig…men på vägens gång ska jag också ta vara på livet och verkligen njuta av det, blundar en stund o fortsätter njuta, ja av det som pågår just här och just! Fågelungar som ropar efter sina föräldrar, havet som kluckar mot bryggan..Johan som pular på med båten. Tror bestämt att vi tar en kajaktur snart, ja och blir ännumer ett med naturen!