20110606-221209.jpg

…åååååå vad underbart, ja när man hör någon glatt skrika ens namn, kikar upp o blicken ”hittar” snabbt det mest glada o underbaraste ansikte i kropps språk man kan finna….ja ena sekunden hittade blicken rätt och nästa stund sitter vi ihop!! Ja Happiness alldeles egna fantastiska Malin! Vilken underbar personlighet…blir så varm o glad när jag tänker på henne! Lika mycket så här sprudlande glad som hon var i detta ögonblick kan det också vara lite vresigare och inte alls lika kul! Tramsar jag och barnslar mig för mycket så får jag snabbt kommentaren…-men Annelie, SKÄRP DIG!! Ja men det är charmen med min bästa, bästa Malin! Ärlig och totalt öppen som en bok…ja, har verkligen blivit det mer o mer med åren vi lärt känna varandra!
Ska faktiskt flytta in hemma hos henne ett dygn, förhoppningsvis denna vecka..ja för att verkligen visa världen att våra liv ser rätt samma lika ut ja inifrån även om vi ser rätt olika ut på ytan om
ni förstår vad jag menar! Okunskap o ovisshet skapar osäkerhet o det är jag alldeles övertygad om att det till slut leder till elakheter! Låt oss börja öka förståelsen för varandra, ja mötas oavsett våra olikheter, med eller utan handikapp. Alla är vi olika o det ska vi värna om, ja lära oss utav!! Längtar till första numret av Happy News blir verklighet…kan inte vänta längre på att hela världen…eller åtminstone många från Timrå o Sundsvall få möta Malin o mina andra helt fantastiska vänner i Happiness! Kram mina Bästa vänner, känner att jag saknar er nu när vi gjort sommaruppehåll!

 

20110606-221224.jpg