Ska erkänna att trots att jag inte direkt är någon pryltokig sak så gillar jag ju helt klart smycken kläder o skor…min son säger titt som tätt: Mamma o Mormor har en alldeles egen utvecklad muskel, shoppingmuskeln heter den. Hmmm…ja alla har vi våra laster. Tobak o alkohol lotten föll inte på mig! I kväll hade jag en sådan där kväll när jag bara kände att jag behövde få luft…ja promenad i kombi med frisk luft är för mig den absolut bästa energi givaren för tillfället. Ja det gör mig så gott i både kropp o knopp brukar jag ju säga! Men i kväll så ångrade jag mig när jag precis kom utanför dörren…ja känslan av både kyla o  mörker tog överhand och gjorde att jag helt bara ångrade mig! Ja tog bara in dagens post som jag totalt missat idag innan skorna snörades av igen! Så hade jag den plötsligt i min hand…hur kunde jag glömma att de fina smyckerna från från” silverbytitti ”i dag skulle anlända? Snörade snabbt på mig skorna igen och hann precis åka ner till utlämningen av paket innan ICA stängde! Alltså måste än en gång påpeka…jag är ingen Material Girl direkt men wow vilken härlig kväll jag fick för mig själv ja som julafton mitt i våren…vilka fina smycken! Att dessutom den här ”smyckeskonstnären” Titti verkar vara en otroligt trevlig och ödmjuk kvinna stärkert ju bara den här genuina helhetskänsla, ja som jag ALLTID eftersöker! På fotot har jag lyckats fått på mig tre halsband (fniss) på samma gång men speciellt det i mitten ja med hjärtat kommer ni garanterat att se mer utav…det är så mycket  Happiness för mig! Ja, så material girl or not…min rätt speciella onsdag av olika anledningar blev helt klart en dag  med ett silver förgyllt inslag som rundade av till något positivt och bra !