Ja så har vi varit på Radiovästernorrland….pratade såklart om Happiness showen 31 mars som verkligen blev en riktig succe’, blir både varm o gla’ när jag tänker på den..
Men faktist släppte jag också på min allra färskaste ide’…eller egentligen är den inte super färsk o ny för …men det var som om att dagen

 

efter showen, ja den 1 April av alla dagar (fniss inget skämt) så bestämde jag mig på riktigt ,riktigt!
Formligen så bombarderade jag min bästa Johanna Ehnberg med mina tankar o ideer’, när hon tillslut fick en syrl i vädret så kläckte hon kommentaren och på ett väldigt fint o gulligt sätt…men Annelie, det här har du ju pratat med mig om för rätt länge sedan…hur är det möjligt att vi ” glömt” det här…hmm..kan kanske vara så att ide’n försvunnit med alla dina alla andra ide’er på projekt…ja Johanna vad ska jag säga??! Ja mer än att du är helt otroligt,fantastisk människa!! Hur i hela friden ” orkar” du med mig?!
Detta är något iallafall som vi verkligen känner så starkt för…ja, jag säger vi för min personliga assistent, PR guru, manager ja allt vad jag kan kalla henne gick också igång 190 procent!! Hon har redan paketerat mina alla förslag o punkter kring detta till en så fin dummy!
Håll i er för snart kommer ni inte undan…HAPPY NEWS!
För övrigt är jag i full färd med att spåna o sätta upplägg på nytt showupplägg tillsammans med Martin Häggström och Patrik Norman…kommer på
Mig själv att jag toklängtar till varje tillfälle vi ska träffas kring detta… Å med den känslan så är det ju så rätt!
Ja ”Du Äger” ” är något nytt ock eget i sitt slag…..det sköna är att här är det Martin som är den mest drivande…jag blir lite mer sidekick…alltså mer än mest skönt!!
Må bäst mina vänner…kan nu ännumer med säkerhet och mer tyngd  säga:
Jag är verkligen på ”G”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *