Jag vet ärligt inte hur jag med ord ska kunna beskriva vad jag känner. Nu är det äntligen officiellt, jag har blivit nominerad till titeln Årets KÖNG. (Ännu en gång). Alltså, hur kung är inte det? Magiskt, hedersamt och så oerhört häftigt. Tänk, allt jag kämpar så hårt for gör avtryck och märks. Så många fina människor runt om mig som gillar det jag gör. Ja, jag väljer att till 100 % att fokusera på dem. På de personer som precis som jag vet hur mycket jag kämpat och kämpat för mina alla befintliga barn här hemma. På full tid dessutom sedan många år tillbaka ska tilläggas, likväl som för så många andra barn och unga därute. Ett jobb som inte bara är ett jobb, utan ett idéellt arbete och min livsstil. Jag älskar verkligen mitt liv och jag väljer att se och vara i det ljusa ❤️ Tack Heja Sundsvall för det🙏