Det börjar närma sig nyår och jag är så innerligt lycklig över att i våran familj funderar vi just nu på vilket av alla goda bubbelvatten vi ska köpa och lägga på kylning. Tänk att både jag och min sambo har det som fundering gällande drygkesinköp. Det är annat det än den långa kön av människor som stod och trängdes till Systemet för att få komma in och för att där fylla sina behov av dryck till nyår. Eller andra dagar, För en del är det nog inköp som ska räcka till både helgdagar och vardagar.

I samband med att jag träffade min Robban så bestämde han sig för att inte dricka mer alkohol. Inte för att han hade något problem, nej det finns någonting mycket större som låg bakom det beslutet. För mig var det också en självklarhet att inte dricka alkohol i sällskap med mina nya bonusbarn som jag mer eller mindre där och då fick på full tid. Med tanke på de historier vi emellanåt fått och fortfarande får till oss så förstår vi att det är det bästa beslutet vi någonsin tagit både för oss själva och för våra små. Jag har iof. alltid haft den regeln att aldrig dricka alkohol i sällskap med mina eller andras barn. Jag hoppas att det invigt mina barn i en trygg och skön miljö. Jag har liksom aldrig ändrat personlighet från det ena glaset till det andra. Det gör man liksom inte när man festar på bubbelvatten eller coca-cola⭐️