En till synes vanlig dag på stan. En vanlig dag som lyckades vända upp och ner på hela min tillvaro. Så denna till synes vanliga dag förändrade mitt liv, min vardag och tillvaro till någonting för mig väldigt ovanligt. Ja, jag väljer att prata om det. Det blir liksom lättare att fixa det då❤️.
Denna text skrev jag för ett tag sedan. Skriver, det gör jag nämligen nästan varje dag. Det är en metod som både helar, stärker och hjälper mig i rätt riktning, ja alltså framåt 🙏

”Det var rätt folktomt på stan då det började hagla och regna inom loppet av 10 minuter. Jag tvingade mig till att gå denna väg som jag också gick för snart fem år sedan och som blev dagen som sakta men säkert förändrade mig och min personlighet rätt ordentligt. När jag har den grå arbetsjackan på mig, den med projektet ”Tillsammans på stan” och intar som en roll så går det numer hyfsat bra, men jag har bestämt mig att på sikt så ska jag klara av det bättre även utan att behöva inta någon slags roll, jag ska kunna vara på stan utan grå jacka och bara som mig själv!
Den måndagen för snart fem år sedan har påverkat mig och påverkar mig fortfarande väldigt mycket, men det kommer att bli bättre!! Jag har bestämt mig för det och så snart jag får börja med att behandla min PTSD som tyvärr denna händelse på stan mitt på ljusa dagen ligger till stor grund till att jag fått, så kommer det att bli bättre och bättre dag för dag❤️
Målbilder och ett inre rätt fokus, jag inbillar mig att det hjälper och underlättar till att bli mer frisk i det sjuka.