Det var rätt folktomt på stan då det började hagla och regna inom loppet av 10 minuter. Jag tvingade mig till att gå denna väg som jag också gick för snart fem år sedan och som blev dagen som sakta men säkert förändrade mig och min personlighet rätt ordentligt. När jag har den grå jackan på mig, när jag intar som en roll så går det numer hyfsat bra, men jag har bestämt mig att på sikt så ska jag klara av det bättre även utan att inta någon slags roll, jag ska kunna vara på stan utan grå jacka och bara som mig själv!

Den måndagen för snart fem år sedan har påverkat mig och påverkar mig fortfarande väldigt mycket, men det kommer att bli bättre!! Jag har bestämt mig för det och så snart jag får börja med att behandla min PTSD som tyvärr denna händelse på stan mitt på ljusa dagen ligger till stor grund till att jag fått, så kommer det att bli bättre och bättre dag för dag❤️

Målbilder och ett inre rätt fokus, jag inbillar mig att det hjälper och underlättar till att bli mer frisk i det sjuka