-Men Ellie, om du inte smakar på baconet som jag nu stekt så är det ju som om jag skulle strunta i att ”smaka” på dina alla sandkakor som du förbereder och serverar mig då jag hämtar dig på förskolan” 😍🤗

Detta hör jag på lite fint avstånd ifrån köket och blir alldeles varm i hela mig. Denna händelse vid matbordet idag är en av så många exempel på hur underbart det är med en så närvarande pappa till sina barn ❤️ Det är vad jag förälskade mig i redan från dag 1 och någonting som jag fortfarande är djupt förälskad i. En engagerad och en närvarande pappa till mina barn, det finns inga pengar i världen som kan mätas med det. Robert Englund, du är verkligen den bästa pappan till 100 procent och jag älskar dig mer än mest för det❤️

Sandkakor varje dag då du hämtar, jag dör så himla gulligt det är