Tillsammans på stan är igång igen. Det är med stolthet som jag känner att det för 4:e året vi nu kör detta i min värld ”lilla” projekt. Det föddes som vanligt ifrån händelser i min vardag. Denna gång var det nära att en annan personlig händelse höll på att stoppa denna idé till att bli verklighet, men det gjorde den inte tack och lov. Det jobbiga som inträffade mig den där fina,varma och soliga måndagen i juni har visst påverkar mig massor och påverkar mig och min vardag fortfarande väldigt mycket, det är någonting alla i min närhet och de som känner mig väl kan skriva under på, men detta projekt som jag låtit kalla ”Tillsamnans på stan” kom tillslut igång om än 8 månader senare än jag hade tänkt. Jag är så oerhört stolt och glad över att jag fixade det. Återigen bevisade jag för framförallt mig själv att jag har förmågan att vända någonting dåligt till någonting bra. Jag är innerligt tacksam att jag fått med mig den förmågan.

Många företag och privatpersoner ansluter sig till detta projekt. Tillsammans gör vi skillnad på ett enkelt vis.💙⭐️