Det kanske bara är ett måste. Ja, jag måste nog börja förstå att det finns människor som absolut inte uppskattar det jag brinner så hårt för och lägger hela mitt hjärta och själ i medan det såklart samtidigt finns massvis med människor som visar sin support och uppskattning på många olika vis. Oavsett vad så kommer jag alltid att fortsätta att kämpa på för det jag tror är det rätta och det bästa. Jag tänker rätt ofta, eller åtminstone under alla de tillfällen då jag får hat levererat till mig eller rättare sagt då jag eller min sambo får skärmdumpar skickade till oss från olika vänliga själar med upplysningar om just hur hatiskt det stundtals verkligen är mot mig eller ibland även honom personligen. Det kommer alltid att finnas människor som stör sig på hur man är och vad man gör, framförallt då man som jag väljer att göra saker och ting i ett större format och mer offentligt. Men så länge övervägande ger kärlek och spontant och ärligt uttrycker sin beundran över hur man orkar och då framförallt i situationer som de egentligen vet är helt befängda, jamen då får åtminstone jag ännu mer energi som omvandlas till ett bränsle vilket gör att jag knepigt nog orka så mycket mer. Så många nya idéer och projekt kommer fram i mitt huvud då det är som mest och värst med hat från framförallt ett håll. Tack alla som hjälper oss och stöttat oss. Det ramlar in meddelanden och skärmdumpar från så många olika människor och även om det är en riktigt beklämmande läsning så hjäper det och påminner åtminstone mig till att förstå att mitt arbete och allt som jag brinner så hårt för i vårt samhälle behövs.

Att ha all denna support från kända men också för mig helt okända människor är fantastiskt, men att ha sin största support så nära, ja från min familj är såklart utan konkurrens det absolut finaste och bästa man kan ha💕 Den stolthet som mina små tjejer utstrålar då jag berättar om de fina och goda gärningar jag fått möjligheten att utföra för andra under dagen är någonting som är hur fint som helst. Hat kan liksom aldrig övervinna kärlek, inte om den är som för oss alldeles äkta.