Klockan är över midnatt och jag har precis blivit klar med de sista kalasbestyren. En tårta med orion tema är önskemålet och SJÄLVKLART så försöker jag att fixa det för våran 10-åriga lilla (stora) prinsessa. Ja, tänk att den söta lilla Line Lusen, Fine Line, min lilla hjärtis…ja tjejen med så många olika passande smeknamn ligger där i sitt rum och just nu fyller 10 år! Det går knappt att ta in hur liten plötsligt blev så väldigt stor. Stor och oerhört lyhörd och klok. Min stora supporter i mycket, den fina tjejen som faktist är stolt över både mig och alla mina projekt som jag engagerar mig i både på skolan och överallt i samhället. Hon som gärna tar på sig mina alla loggade olika tröjor och bär dem med stolthet. Det projekt som hon gillar allra mest är Framtidsgalan. Hon gillar inte när människor röker och fulla personer förstår hon sig inte alls på brukade hon säga😌 . Tänk en så liten flicka men så många klokheten som hon samlat på sig utifrån både det ena och det andra. Jag är så oerhört stolt och så glad över den person som jag fått följa sedan så liten. Vilken häftig utveckling. Älskade älskade Line, längtar tills vi får väcka dig med sång och massor med paket i sängen 💕

Älskade dotter.…Att du valt att säga mamma till mig säger så oerhört mycket om så väldigt mycket för mig! Det är oerhört ärofullt och det är någonting som jag lovar att förvalta väl i hela vårt liv nu och framåt.