Detta inlägg skrev jag för 6 dagar sedan men det blev inte heller publicerat. Jag har väl som vanligt för bråttom då jag gör saker och ting. 😅 Detta är ett av de starkaste och finaste ögonblicken i mitt liv och det för att det kommer ifrån denna fina och kloka kille . Jag postar det nu så förstår ni kanske lite vad jag känner:

Våran kärlek och det vi har varje dag är påriktigt. Det finns inga och har aldrig funnits några tveksamheter på det, men när William ringde FaceTime till mig tidigare idag för att både berätta och för att visa att den fina väskan som han syr till mig på skolans slöjd är färdig och då han plötsligt vände på den och den fina blomman med en brodyr som talade rakt in i mitt hjärta uppenbarade sig så brast det totalt för mig. Alltså detta är ett så starkt ögonblick som jag för alltid kommer att bära med mig i mitt ❤️

#kärlekpåriktigt

#ettstarktband