Igår blåste det men vad spelar det för roll? Då man sällan ser hinder utan hellre möjligheter och lösningar så blev det momentet med blåst bara ännu ett ”Bubble Mission” i sig. Barnen och jag löste det genom skogens diverse tillgångar så som stenar, pinnar osv. Efter en sund fanns alltså inte problemet med att ”allt bara blåser iväg ” kvar längre, nej där och då startade världens härligaste eftermiddag med flera åk. 3:or som kom och gjorde mina ”Bubble Mission”, skapade och fixade med min fantastiska hjälp från Freppo Media. Det var alltså precis som vanligt då det vankas roliga aktiviteter för min del 🤗⭐️

Den friska luften och barnens skratt och genuina lycka där och då blåste friskt liv i hela mig. Alla elakheter som påverkat mig och gjort mig enormt ledsen och besviken i form av vad jag öppet fått utstå de senaste dagarna ifrån för mig kända som helt okända direkt elaka och kränkande människor, ja den känslan var som bortblåst.

Vilken enorm ”tur” jag har som får göra de meningsfulla saker som jag tar mig för och gör varje dag. Vilket fantastiskt arbete jag har. Bara möjligheten till att få ha dagliga och härliga möten med barn i alla åldrar, att ha turen att få möjligheten att känna uppskattning på det vis jag faktist direkt får från de små… alltså det är både stort och så väldigt fint ❤️ Lyckliga mig!