Idag kom jag hem senare än planerat ifrån jobbet. Jag hade en hel del att fixa med eftersom jag inte varit på plats förrän idag denna vecka. Dessutom så var jag tvungen att träna ur mig massor med tankar och frustration innan jag drog hem, någonting min Robban redan sedan tidigare vet är lösningen för mig i dessa surrealistiska och helt overkliga situationer med påhopp och direkta elakheter som jag via sociala medier drabbats av i dag. Det är bara att konstatera och att sammanfatta, allt är precis som vanligt! Ingenting har förändrats eller utvecklats till det bättre. Så sorgligt men så väldigt sant. Jag börjar nog också snart att tänka och tro som så många andra gällande detta. Tyvärr så är det svårt att motivera sig till någonting annat. TACK snälla den det än må vara som utrustat mig med förmågan att TRÄNA. Träning skapar en ”må bra” känsla för både kropp och knopp.