Tillbaka till verkligheten, till min vardag och trygga verkstad . Ja, alltså dessa dagar har tagit hårt på mig. Dagar med massor av reflektion och eftertanke. Den händelsen med ”Lilla Hjärtat”, den lilla flickan som inte ens fick fylla 4 år har fullkomligt tagit kål på mig. Min huvudvärk kom och den satt kvar i flera dagar. Denna fullkomligt horribla händelse fick mig att stanna upp och tankar och händelser ifrån mitt liv kom i kapp. Många skriver och frågar mig hur jag orkar, trots att elakheter och tokiga händelser fullkomligt haglat över och har gjort under lång tid. Att jag liksom orkar att vara så Kärleksfull och så stor mot andra människor med tanke på alla omständigheter. Såklart blir jag oerhört glad och så tacksam att få sådant till mig , det både stärker mig och hjälper mig framåt och vidare. Jag inbillar mig att det är just detta som får mig att orka.

När jag nu har kommit tillbaka till min verklighet känner jag också en enorm tacksamhet över att jag får finnas på en plats där jag kan verka och påverka så många unga människor till att göra de rätta valen för sig själva i livet. Det är så nödvändigt att vi vuxna finns där och jag tänker att kan jag få en endaste en på rätt spår och i tid så har jag utfört någonting stort.

För ca. en månad sedan var jag och handlade i en butik. Det var rätt folktomt, men de personer som dök upp hade nog gjort avtryck ifrån sig oavsett om det varit 1000 till människor där. Det fanns massor med saker i fickor som vällde ut och en i sällskapet gick till butikens biträde och frågade om hen kunde få en påse. Eftersom den andra i sällskapet tillade lite skrattande och mycket sluddrande (men lite för ljudligt) ”- Ja vem vet vad vi hittar här inne!”. Ja, alltså tyvärr så var det rätt uppenbart vad de var ute på för upptåg och nej, jag var långt ifrån ensam om att få denna uppfattning. På något vis så tar jag ofta på mig rollen att hjälpa till då jag helt uppenbart ser att personer i fråga är på väg att sno saker. Det är många gånger de senaste åren jag hjälpt till och ryckt in. Oftast får jag ut personerna ifråga både som mitt privata jag och som i rollen som ”Tillsammans på stan” från butikerna vilket många ägare är väldigt tacksamma för. Det blev inte något undantag denna gång. Det som skiljde sig denna gång från andra var att paret i fråga började prata om att de snart ska bli föräldrar och visade stolt upp magen på kvinnan. Det är redan i sommar och någonting de såg framemot så mycket. Det stora problemet och det hemska i detta var ju att de var så totalt påverkade och nej, det var inte bara jag som reagerade på det. Det togs upp ett par cigg och de fortsatte sin färd åt annat okänt håll från mig. Ja, bla. denna historia har både upprört mig och gjort mig så vansinnigt ledsen den senaste tiden och kulmen kom med ”Lilla hjärtat” historien.

Med allt detta sagt och med det jag skriver, detta är helt och hållet mina åsikter och vad jag står för. Vi är alla olika och därför tvingar jag heller inte andra att tycka som mig. Det finns väl många gånger jag också läser hur andra människor uttrycker sig och tänker ”- men herregud, vad är detta för galenheter” ? Jag får massor med läsning till mig nu från olika håll då det just blir exempel på sådan reaktion från mig och för min del. Vi har ju alla rätten till våran åsikt, eller?! Så länge det inte blir direkt hotfullt och riktat till mig och mitt namn, mina bilder osv. hamnar på villovägar utan MIN tillåtelse, ja men då får jag ju bara ”gilla” läget och förstå att vi alla är olika och därför naturligt kan vara av just olika åsikt.

Jag anmälde aldrig någon oro för det paret jag mötte, men jag vet rätt säkert att annan person gjorde det som tydligen hade koll på vad dessa 2 hette. Jag är nämligen av den åsikt att ska det göras orosanmälan då ska man ha bättre koll och det viktigaste av allt… jag skulle aldrig någonsin göra en anmälan anonymt då jag tycker att det är så pass viktigt att detta system som vi har turen att vara rustad med i Sverige inte används på felaktigt vis!! (Läs gärna om denna senaste mening för att säkert och klart förstå vart jag står i den frågan! När det gjorts och du/ni ändå välja att på sociala medier anklaga mig med direkt koppling till mitt namn för att vara den typen som missbrukar systemet och upptar socialtjänst med falska och anonyma anmälningar blir ju det då direkt anmälningsbar för förtal mot mig för min del!) För er som nu känner er förvirrade och undrar vad jag menar, jo det är så illa att jag både blir uthängd och trakasserad öppet på sociala medier, jo det är precis så som det varit många gånger tidigare de senaste 6 åren. Det är tyvärr inte någonting nytt ledsamt nog😌

Ja det är hemskt att jag ens ska behöva tillägga en sådan sak, men ibland kan det nog vara bra att vara lite extra tydlig har jag förstått 😢

Hoppas ni som läser mina inlägg blir stärkta av dem, om inte så försök tänka på så vis att detta är min åsikt som jag delar på min blogg. Jag tvingar faktist inte någon alls att hålla med, jag tvingar inte någon att följa mig heller. Jo, man har rätt att få tycka olika om saker och ting. Vilket jobbigt läge att inte ha förmågan att förstå eller ha kunskapen om att det fungerar så i världen utanför sitt eget EGO och sin”Bubbla” ❤️