Precis när allt var mer eller mindre fixat och klart. Konceptet var satt och unikt paketerat färdigt att börja lanseras ut till både företagare och privatpersoner…. så smäller Corona viruset till! Allt som vi tänkt får frysa och vänta. Vi får helt enkelt invänta bättre tider. Det mest tråkiga med den väntan är att vi heller inte då får ses som planerat. Som tur är så kan vi ändå ha massvis med kontakt och det har vi, typ så ofta vi får till det. Ni vet den där känslan då man klickar så bra tillsammans med någon att man känner det som om man har känt människan i hela sitt långa liv, alltså den känslan den har vi och den infann sig per omgående för mig och min fina, fina vän Pa Modou. När jag tänker på denna unika vänskap som vi så snabbt fick så blir jag varm och glad i hela mig. Det är i den känslan man ska välja att vara, ingenting annat är egentligen något alternativ, inte för mig i alla fall.

Hoppas att vi ses någon gång i framtiden då det inte är Corona tider. Våran tanke är att finnas i olika städer och att dyka upp på olika platser i vårt fina och avlånga land. Vi har det unika konceptet ”Må Bra Med Bubblan och Pa” på gång. Ett koncept som vi är rätt säkra på kommer att uppskattas av många 💕💯

100 % stolt och 100% glad =

100% tillvaro då den är som bäst😌