För mig har det blivit en styrka att våga falla och det är ett personlighetsdrag jag faktist vågar utveckla med åren, Det är viktigt för att utvecklas och bli starkare, åtminstone är det någonting som jag märker fungerar för mig. När det blir för mycket, när man lever på gränsen till att det ska tippa över, låt det då göra det för stunden. Vem är egentligen viktigast i ditt liv? Du eller ALLA andra? Jo, tro det eller ej, jag har faktist också förmågan att förstå och att tänka så. Kanske är det just därför man fixar att finnas för så många andra? (En liten egen fundering och reflektion)

”Bryr ihop och kom igen” , ja det ligger mycket i det. ”För att kunna vara stark måste man också våga visa sig svag” … ja jag tror stenhårt på det . Att däremot ha en inre målbild, hur man ser på sig själv och på vilken plats i livet man vill befinna sig på som den bästa versionen av sig själv, det är viktigt och det finns inte någon annan än ”JAG” i alla lägen som kan styra så man hamnar just där. . Ta kommandot över ditt liv och fortsätt att frakta dig dit din inte målbild vill ta dig, det fungerar ❤️🤗