Ett porträtt av familjen som den såg ut hemma varje dag för inte allt för länge sedan. Såklart är det Line som har målat detta konstverk, tjejen som alltid varit noga med att räkna in oss och samlat ihop oss som den stora Cirkusfamiljen vi varit i nästan hela hennes liv❤️

Nu sitter vi i bilen och är påväg hemåt efter att hälsat på hos bästa Jeppe. Han är nu 21 år och största syster är snart 23 år. Båda har förbenat tid sedan flyttat hemifrån vilket känns både tufft och hårt lika väl som fint i mitt hjärta. Det känns som att det är helt rätt i utvecklingen att de blivit självständiga och faktist klarar sig på helt egen hand. Att ha självständiga stora barn som klarar sig galant på egen hand får jag väl ändå tänka är det mest positiva och mest lyckosamma med tanke på att det skulle kunna se ut på ett helt annat vis. Såklart är dörren alltid öppen för dem hos oss men jag tror inte att det är vad man som självständigt och vuxet barn vill, flytta hem och vara beroende av sina föräldrar.