100 procent Clean Sundsvall har en mycket spännande vår och sommar att möta. Tänk att det lilla ”semesterprojektet” tog en sådan mark och verkar få så mycket fart så snabbt. Hur ska jag liksom hänga med känns det som just nu? Tiden är viktig att förvalta och prioritera. Framtidsgalan ger många positiva effekter. Så har det alltid varit sedan min start för 16 år sedan. Galakvällen är ett årligt event i ett upplyftande syfte. Det är en oerhört viktig kväll för att påminna om det ständiga och pågående arbetet. Under denna kväll syns mycket av det direkta arbetet. Det viktigaste av allt, denna viktiga kväll som nu blir i september 2020 sammanstrålar många företag och artister för att med sitt deltagande ta ställning för en viktig sak, våra unga. Denna kväll får man nog en lite större förståelse för VARFÖR jag engagerar mig och brinner så hårt för det jag gör. Denna Framtidsgalakväll är viktig, fokus är nämligen att få samla in pengar för att kunna fortsätta detta viktiga arbete och med underprojekt såsom Clean Sundsvall, Tillsammans på stan osv. Tid är dessvärre inte pengar i dessa sammanhang men kombin, ja att jag också får en del tid för att göra detta i kombi med insamlade pengar från olika håll gör att arbetet för våra unga kan få fortsätta under Framtidsgalans paroll

#framtidsgalansundsvall

#framtidsgalan2020

#cleansundsvall2020

#cleansundsvall